Je bekijkt nu Verwen de moeders

Verwen de moeders

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Verwen de  MOEDERS

Of het nou haar eerste of zoveelste Moederdag is, mama’s verdienen het om eens even heerlijk in de watten gelegd te worden. Dit doe je door je waardering te laten blijken met iets moois! Met deze cadeau ideeën kan je zeker wel jouw waardering laten blijken!

HIPPE TASSEN

De meeste moeders zijn gek op tassen, tassen om te shoppen, bijvoorbeeld een hippe vilten tas, of een kleinere pocket tas voor telefoon portemonnee en wat kleine spullen.

Toilettasjes dit item is altijd wel handig om te krijgen. Of de mama deze nou gebruikt voor haar make-up, toiletartikelen of als etui hij zal altijd wel van pas komen. Je hebt verschillende leuke tasjes.

En wat dacht je van een leuke verzorgingstas, hip en uniek met een panter printje en evt de naam van je kindje, hoe leuk is dat?

Gepersonaliseerd, maak de tas uniek door een leuke kreet voor mama, of gewoon met de namen van de kids.

 PERSOONLIJKE MOK

De allerbeste mama verdient natuurlijk de allerleukste mok! Geef haar een trendy mok cadeau met haar eigen naam erop! Niemand die nog een haar kopje koffie durft te komen…

VERZORGING

Een cadeaubox speciaal voor mama en haar mini-me! Naif producten bevatten alleen maar natuurlijke en verzorgende ingrediënten die perfect zijn voor een babyhuid en natuurlijk voor de moeder die met haar handen in de weer is met het verschonen van alle luiers.

Een perfect Moederdag cadeau!

SIERADEN

En wat dacht je van unieke sieraden, colliers of armbanden met de namen van de kids en wat helemaal uniek is met zelfs het eigen handschrift van je kind.

 

Geef een reactie