Je bekijkt nu Vaderdag

Vaderdag

Laten we de vaders onder ons niet vergeten…

Een maand na moederdag is het de beurt aan de vaders. Of jij nou een hele lieve vader hebt die altijd voor je klaar staat, een hele stoere vader die samen met jou in de bomen klimt of vissen gaat vangen of een hele sportieve vader die zelf veel sport en altijd met jou op het sportveld staat. Elke vader verdient een leuk cadeautje om je waardering voor hem te uiten. 

Wij hebben een aantal ideeën voor je om je vader met vaderdag te verrassen. 

Sportende vader

Is jouw vader nou veel aan het sporten, dan zou je hem een sporttas kunnen geven waarin hij al zijn sportspullen kan doen en deze makkelijk mee kan nemen. Hoe handig is dat? Of misschien is een schoenentas waar hij zijn naar zweet ruikende, natte schoenen in op kan bergen, zodat de rest van zijn tas netjes blijft. En raakt jouw vader nou altijd spullen kwijt, dan kan je op de sporttas of schoenentas zijn naam laten zetten. Zo heeft hij altijd zijn eigen spullen weer. 

Als je veel sport moet je ook altijd goed water drinken. Een bidon (eventueel met zijn naam erop) is een leuk cadeautje om te geven en te krijgen en je vader kan het heel goed gebruiken tijdens het sporten.

Eropuit vader

Hoe leuk is het om een dag samen met je vader eropuit te gaan. Samen met je vader ’s ochtends de spullen pakken en met elkaar een stuk gaan fietsen, naar het strand of rustig vissen. Er een wedstrijdje van maken wie de grootste vis kan vangen. Dan lust je natuurlijk wel een broodje en andere lekkere dingen op zo’n mooie dag. Denk eens aan het geven van een lunchbox (kan hij ook op zijn werk gebruiken). Er zijn ook mooie lunch(cool)tassen

Als het dan mooi weer is en je zit te turen naar de dobber in het water tot je beet hebt of bent lekker aan het fietsen, dan is een pet op je hoofd om minder last te hebben van de zon altijd fijn. Op een pet kan je ook een leuke tekst laten drukken. 

En als jullie dan toch besluiten om een plons in het water te nemen, dan is een (strand)handdoek altijd fijn om je mee af te drogen.

Verwennende vader
Verwend jouw vader jou graag met lekkere dingen uit de keuken? Maakt hij bijvoorbeeld een lekkere taart voor jou of maakt hij jouw lievelingsmaaltijd klaar, dan is het leuk om tijdens vaderdag dit samen met hem te doen. Denk hierbij aan een leuke kookschort voor jullie beiden. 

Heb je wat ideeën gekregen om je vader deze vaderdag te kunnen verwennen? 

 

Geef een reactie