Je bekijkt nu De zomer in met je kindje….. leuke zomer-items op een rijtje

De zomer in met je kindje….. leuke zomer-items op een rijtje

De zomer in met je kindje.

Eindelijk is het mooi weer. De zon schijnt. De temperatuur stijgt. De vakantie is in aantocht.
Hoe bereidt je je voor op de zomer? Hierbij een paar handige producten die tijdens te zomer niet mogen ontbreken.

SOS-bandjes

Ga je een dag naar het strand of naar de dierentuin dan zijn deze SOS-bandjes een musthave! Voorzie ze van naam en telefoonnummer.

Slipstop schoentjes

Deze SlipStop-schoentjes zijn overal handig te gebruiken, ultra comfortabel en flexibel. Op het strand brandt je kindje zich niet aan het hete zand en in het zwembad glijdt het niet uit. Ook erg handig voor op de boot en op de camping. Slipstops zijn hygiënisch en handig om mee te nemen in de koffer want ze zijn super plat.

Handsfree badcape

Ben je aan het kamperen met je baby dan is deze badcape echt superhandig. Je hebt je handen letterlijk vrij om je baby makkelijk in de cape te wikkelen zonder dat de cape op de grond valt.

Zonnebrandcrème

Een echte musthave voor in de zomer is een goede zonnebrandcrème. Voor je kindje wil je het beste.

Een natuurlijke zonnebrandcrème met een SPF 30 of SPF 50 is een must voor de tere huid. Insmeren is heel belangrijk. Smeer je kindje gedurende de dag een aantal keren in. Zelfs als je kindje in de schaduw zit.

Aftersun

Naast een natuurlijke zonnebrandcrème kan een natuurlijke aftersun niet ontbreken.
Na een dag in de zon is een kalmerende en verkoelende crème een uitkomst.

UV-werende kleding

Ben je een dag aan het strand dan speelt je kindje al snel lang in de zon. Een UV werend t-shirt en broekje of een zwempakje is dan erg handig. En het scheelt veel smeerwerk.

Reis Trolley

Als je op vakantie gaat is het erg leuk om iets oudere minder te betrekken bij de voorbereidingen. Hebben ze een eigen tas of trolley dan kun je ze deze zelf laten vullen met bijvoorbeeld wat speelgoed of hun lievelingsknuffel.

Verzorgingstas

Een praktische en duurzame verzorgingstas is erg handig om bij je te hebben als je een dagje weg gaat of als je op vakantie gaat. Alles wat je voor je baby nodig hebt kun je hierin kwijt. Een verzorgingstas of luiertas is voorzien van allerlei vakjes waaronder een flessenhouder. Daarnaast zit er een matje in waarop je je baby kunt verschonen. Erg praktisch voor een dagje strand of pretpark.

Antislip washandjes

Maak van het badderen één groot feest door een washandje te gebruiken dat een aparte duim heeft. Je kunt je kindje daardoor makkelijker vasthouden. En omdat het een schattig gezichtje heeft worden jij en je kindje helemaal blij!

Geef een reactie