Je bekijkt nu Sinterklaas Coronaproof vieren?

Sinterklaas Coronaproof vieren?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Sinterklaas wordt dit jaar anders dan anders. Want hoe kun je Sinterklaas nu coronaproof vieren?

Wat er de komende tijd gaat gebeuren weten we natuurlijk niet. Maar dat het anders dan anders wordt is wel duidelijk. Daarom bedachten we alvast verschillende leuke ideeën om Sinterklaas dit jaar corona proof te vieren.

Sinterklaasjournaal

Zo is al aangekondigd dat de intocht dit jaar ‘coronaproof’ zal zijn en zal plaatsvinden op een geheime locatie. Een goede oplossing, want zo kunnen de kinderen op tv toch nog naar de aankomst van de Sint kijken.

Op maandag 9 november begint het Sinterklaasjournaal weer, op Zapp, Npo 3  Alle kinderen kijken ieder jaar uit naar de avonturen van Diewertje Blok, Sinterklaas en zijn Pieten

De intocht van Sinterklaas

We kunnen dit jaar niet naar de intocht van Sinterklaas, maar wat kunnen we wel? Heerlijk met de kinderen pepernoten bakken. De heerlijke geur van speculaas en misschien een open haard aan dat maakt het ook al erg gezellig. Samen thuis de intocht kijken op de televisie met een glaasje warme chocolade melk.

Onze Tip : koop voor de kinderen een keukenschortje met naam, voor een echte pepernoten bakker

Schoen zetten

Gelukkig kunnen we ook onze schoen zetten. Dus maak met de kinderen, een lijstje. Pak een speelgoedboek en knip al je wensen uit.

Wij geven enkele tips voor een leuk schoencadeau:

Portemonnee met naam

Bidon met naam

– Of een leuk jute zakje met pepernootjes erin of doe er een cadeautje in.

 

Pakjesavond vieren Coronaproof

We weten nog niet precies hoeveel mensen we kunnen ontvangen, maar dat het geen groot familiefeest mag worden is duidelijk. Niet de hele familie kan fysiek aanwezig zijn maar we kunnen wel “zoomen”, videobellen met opa en oma. Cadeautje kunnen met de post verstuurt worden of we zetten een leuke gepersonaliseerde jute zak voor de deur. Dat zou ook een complete verrassing zijn voor de kids.

 

Lootjes trekken

Op tijd digitaal lootjes trekken , zodat Sint op tijd cadeautjes kan bestellen. Vier je  Sinterklaas met een suprise dan is er nog wat meer voorbereiding nodig. Het uitpakken en het voorlezen van de gedichten kan ook via videobellen.

 

Kun je nog wat inspiratie gebruiken? Hierbij enkelen ideeën voor cadeaus voor pakjesavond

  • Sporttas; een heerlijk ruime sporttas met een speciaal schoenenvak, zodat de kleding niet vies wordt of voor een natte handdoek, zodat je droge kleding kunt scheiden van de natte kleding.
  • Handdoek met naam: Kies je kleur uit en personaliseer jou handdoek met naam helemaal naar eigen smaak / wens!
  • Een echte eyecatcher om te gebruiken voor school, een prachtige designtas met naam.

Geef een reactie