Je bekijkt nu Online Sinterklaaskado’s bestellen

Online Sinterklaaskado’s bestellen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Het wordt ons steeds makkelijker gemaakt om online Sinterklaas kadootjes te bestellen. Relaxt vanuit je stoel de zoekwoorden invullen en een heel scala aan items komt voorbij. Maar wanneer ga je bestellen? Wat is de levertijd?
Veel ouders ervaren dan ook wel een stressperiode rond de feestdagen, want het wordt vaak tot het laatste moment uitgesteld en is het dan wel op tijd in huis? Ons advies is dan ook om de aankopen te verspreiden over de maand November.
Vaak zijn er dan ook leuke acties en valt er ook nog het nodige te besparen omdat veel aanbieders kortingscodes uitreiken aan hun klanten.

Black Friday aankopen 

Black Friday is een bekende mijlpaal onder de online koopjes jagers. Een dag waarbij heel veel online  retailers een grote uitverkoop houden en één dag met extreem hoge kortingen strooien tot soms wel 50% korting!
Black Friday stamt dan ook uit Amerika en is daar een ware hype! Sinds 2015 overgewaaid naar Europa en elk jaar neemt deze dag in populariteit toe.

Gepersonaliseerde cadeau’s kopen 

Ook in populariteit nemen de gepersonaliseerde cadeau’s toe, een stoere rugtas met naam, een sporttas met je eigen gewenste opdruk of een prachtig gepersonaliseerd dekbed, alles is mogelijk tegenwoordig! Unieke cadeau’s geven is dan ook helemaal het seizoen voor. Nu we aangewezen zijn op elkaar en minder de winkelstraten in kunnen  / mogen kan je uitgebreid gaan personaliseren en jouw kado met deze feestdagen echt onvergetelijk maken!

Heb je vragen? mail ons gerust – > service@kidzincolor.com

Geef een reactie