Je bekijkt nu Cadeau voor een 1 jarige?

Cadeau voor een 1 jarige?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

 

Cadeau voor een 1 jarige?

Originele cadeau tips voor een baby van 1 jaar of voor zijn/ haar verjaardag.

 

Wat geef je een baby van 1 jaar?

 

Je baby wordt 1 jaar dat is een hele bijzondere mijlpaal, het eerste verjaardagsfeestje van je kleintje. Je maakt het natuurlijk al leuk met mooie versiering, mooie ballonnen met een 1 erop. Vooral een helium ballon vindt je kind al leuk om naar te kijken.

Een heerlijke taart maakt het feest natuurlijk compleet. Ook is leuk om bijvoorbeeld een SMASH cake te regelen voor je baby, dit levert echt leuke foto’s op. Heerlijk die kleine handjes in de slagroom.

Maar voor een eerste verjaardag wil je ook aankomen met leuke cadeaus. Geen idee wat je moet kopen? Eigenlijk is het voor deze leeftijd super leuk om iets voor te kopen, er is zo veel.  Maar maak je ook niet te druk want je kindje vindt het cadeaupapier waarschijnlijk het mooiste om mee te mogen spelen.

 

Hieronder een paar leuke ideeën:

 

Houten speelgoed

Houten speelgoed is ontzettend mooi om te geven, want het blijft lang mee en het is duurzaam. Enkele voorbeelden zijn

  1. Houten voertuigen: ze kunnen met de handjes het autootje goed vastpakken en zo eindeloos er mee spelen.
  2. Blokkentrein: ook heb je leuke blokken treinen, dit is goed voor de motoriek van je kleine en ze kunnen leren vormen en kleuren te ontdekken.
  3. Stapeltoren : Tegenwoordig heb je ook van die leuke stapeltorens, in alle vormen en maten, wat denk je van een regenboog?
  4. Trekspeelgoed: Of wat denk je van een leuk trekspeelgoedje, je kindje kan daar lekker een stukje mee wandelen om ermee te pronken.
  5. Vormenstoof: Tot slot heb je ook nog de vormenstoof, je kindje leert zo de vormen herkennen en goed plaatsen in het juiste vormpje, ook perfect voor de motoriek.

 

Loopfiets

Als je een wat groter budget hebt is het ook leuk om een loopfiets te kopen. Of doe samen met wat vrienden en leg een bedrag samen neer voor 1 groot cadeau.

Hoe leuk is zo’n loopfiets? Het is een product voor op de groei, het ene kind kan hier al eerder op dan de ander. Het grote voordeel van dit cadeau is dat ze snel balans leren te houden, wat ook weer ten goede komt voor het fietsen in de toekomst. Deze kindjes hebben een grote voor sprong op het snel leren fietsen.

Het loopfietsje kun je in verschillende vormen en maten krijgen, er zijn bijv. loopauto’s, loopscooters en loopfietsen. Dit kan van hout zijn of van metaal.

Knuffel

Een lieve schattige en vooral zachte knuffel is natuurlijk altijd een feest om te krijgen. Meestal nemen de kleintjes een knuffel in hun armen en misschien laat hij of zij hem nooit mee los. Je kan kiezen voor een knuffel die goed bij de kamer past. Of gewoon een knuffel die er leuk en schattig uitziet. Ook heb je poppen in zachte variant dat is natuurlijk ook fantastisch.

Puzzel

Je kindje zal willen oefenen met de fijne motoriek. Het leggen van een puzzel is dan een eerste stap. Geen puzzel met tig stukjes, maar een eenvoudige puzzel waarbij de stukjes in een gat moeten vallen en je kind zal moeten oefenen met de oog-handcoördinatie en het herkennen van vormen.

Een mooi prentenboek of voorleesboek

Misschien is een boek niet meteen het eerste cadeau  waaraan je denkt maar het is zeker een hele goed keuze.  Het is erg goed voor de ontwikkeling van je kind om ze voor te lezen, plaatjes met ze kijken. Je kunt ook kinderboeken voor later kiezen, deze zijn leuk om voor te lezen. Denk aan een Jip en Janneke, andere boeken van Annie M.G. Schmidt, Roald Dahl en ga zo maar door.

Succes met kiezen en we hopen dat je de 1 jarige heel blij kan maken ?!

 

 

Geef een reactie