Je bekijkt nu De zomer voor de deur… met kleine kinderen

De zomer voor de deur… met kleine kinderen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

De zomer voor de deur… met kleine kinderen

Heeft u ook zoveel zin in de zomer? Lekkere lange dagen, lekkere hoge temperaturen, misschien wel lekker op vakantie of leuke dagen weg met elkaar. Daarmee begint ook wel een beetje de stress van een ieder. Hoe nemen we alle spullen mee? Heeft iedereen nog wel passende zwemkleding? Passen de waterschoentjes van vorig jaar nog wel? Die hielpen goed tegen de steentjes op het strand, maar bij het zwembad gleden ze ermee uit. Welke zonnebrand is nou het beste voor mijn kind? En dan ook nog het probleem dat de kinderen veel vrijer zijn dan vorig jaar, dus moet ik ze een briefje met mijn telefoonnummer in hun tas of broekzak doen of dan toch een mobieltje mee geven? Eigenlijk zijn ze daar nog veel te jong voor, maar hoe kunnen ze ons dan bereiken als ze ons kwijt zijn. Zit u ook met zulke vragen? Dan hebben wij misschien we een aantal oplossingen voor u…

TIP 1 : Rugzakje

Allereerst gaan we u helpen om van uw betiteling “pakezel” af te komen. Heeft u er wel eens aan gedacht dat uw kind zelf heel goed een tasje met spulletjes mee kan nemen? Er zijn vele tassen in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er rugzakjes voor peuters, kleuters en schoolgaande kinderen. Maar ook zwemtassen en strandtassen zij heel goed mee te nemen voor een dagje uit. Mocht u op vakantie gaan en voor meerdere dagen moeten inpakken dan is een leuke sporttas of rolkoffer een ideale oplossing.

TIP 2 : Zwemkleding

Iedere keer is het weer een zoektocht naar leuke passende zwemkleding. Bedenk bij het kopen van zwemkleding waar u het voor wilt gebruiken. Een bikini kan uw dochter heel leuk staan, maar als zij vaak in en uit een zwembad met scherpe randen klimt kan dit een rood geschaafd buikje opleveren. Is dan misschien een badpak dan toch niet handiger? Voor een dagje strand is het misschien fijner en luchtiger om toch een bikini te hebben.

Er is ook UPF50+ zwemkleding dan hoeft een goede zonbescherming geen uitdaging meer te zijn. Deze  zwemkleding heeft een beschermende factor van UPF50+, wat inhoudt dat 97,5% van de schadelijke UVA en UVB straling wordt tegengehouden. Niet alleen beschermt de UPF50+ zwemkleding je kids tegen de zon, maar ook de zomerse kleuren en vrolijke prints blijven ook mooier, zo zien ze er ook nog eens heel cool uit.

TIP 3 : Anti slip schoentjes

Hoe vaak roept u naar uw kind dat het niet mag rennen in het zwembad of dat ze uit moeten kijken dat glad is? Of dat uw kind last heeft van de scherpe schelpjes op het strand? Dat is nu verleden tijd. Er zijn hele mooie slipstops te verkrijgen. Dit zijn anti-slip schoentjes, die zitten als sokken, en op het strand de voeten van uw kind beschermen tegen scherpe schelpjes. Het leuke is dat de slipstops te combineren zijn met de zwemkleding.

TIP 4 : Zonnebrandcreme

Voor een fijne stranddag of vakantie mag een goede zonnebrand niet ontbreken. Wat een klus is dat iedere keer uw kind helemaal insmeren, terwijl zij het liefst het water in rennen of gaan spelen. Maar doe het wel! Het liefst zelfs meerdere keren op een dag. Welke zonnebrand het beste bij u en uw gezin past, is toch uitvinden. Wat vindt u belangrijk? Waterproof, factor 20, 30, 50+, hypoallergeen, vrij van microplastics, minerale oliën of siliconen? Er zijn vele keuzes te maken. Bescherm uw huid en dat van uw kind in ieder geval goed.

TIP 5 : SOS-bandjes

De zomer kan bijna beginnen. Wij hebben nog 1 tip voor u. Er zijn leuke S.O.S. bandjes verkrijgbaar waarop u de naam van uw kind en uw telefoonnummer kunt laten zetten. Dit bandje draagt uw kind met plezier, ze zijn in vele mooie kleuren verkrijgbaar en u kunt uw kind lekker vrij spelen. Wat een geruststelling. Mocht u uw kind toch uit het oog verloren zijn of ze zijn gevallen in de speeltuin, dan kunnen zij iemand vragen het telefoonnummer te bellen wat zij om hun pols hebben.

Wij wensen u een fijne zomer…

Geef een reactie