Sinterklaas tips & Levertijden

Sinterklaas is inmiddels in ons land en dat betekend surprises maken, gedicht erbij en cadeautjes in de zak. Maar wat is de trent van dit jaar? Wij zien veel praktische cadeautjes, bidons met naam, de kleurrijke sporttassen, en trendy rugzakken met naam! 
Een gepersonaliseerd cadeau met naam maakt het extra speciaal met de feestdagen..

Wij hebben voor je een kleine selectie gemaakt van de leukste en praktische cadeau’s. Wees lekker creatief en personaliseer jouw sinterklaascadeau vanuit je luie stoel…. 

Het sinterklaasfeest is geen feest zonder de gaafste sinterklaasitems. Wat dacht je van onze gave jute zak XXL met naam? Of de altijd gezellige pietenmutsjes met naam? 

Zo! Geen stress meer, wij gaan nu voor jou aan de slag en racen tegen de klok om het op de afgesproken tijd bij je af te leveren. Heb je vragen?
Bel of mail ons gerust even en wij helpen je heel graag verder. 

 

Kidzincolor.com

Kidzincolor verzorgd al meer dan 12 jaar op een speciale wijze gepersonaliseerde cadeaus en zijn van mening dat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel moet staan. Daarom bieden wij onze klanten en bezoekers de mogelijkheid om de bestelling snel in huis te hebben tijdens de feestdagen.